Bo

I Gislaveds kommun har vi nära till allt. Nära till naturen, tystnaden och stillheten. Men också nära till kulturen, idrotten och ett rikt fritidsliv. Här finns precis lika goda möjligheter för friluftsliv i skog och mark som för spännande konstutställningar, konserter eller fartfyllda idrottsevenemang. I vår kommun väljer du hur och var du vill bo – i tätort eller på landsbygd – i lägenhet eller hus. Det finns goda möjligheter att hitta ett drömboende i Gislaveds kommun.

Åtta tätorter med omgivande landsbygd

Ungefär 20 % av kommunens invånare bor på landsbygden, resten bor i någon av de åtta tätorterna där det finns många olika boendealternativ. Möjligheten finns att köpa eller hyra bostad och för den som vill bygga sitt eget hus finns det lediga villatomter. På nästan alla orter finns även äldreboende.

Läs mer om vad kommunens åtta tätorter och deras omgivande landsbygd kan erbjuda; Gislaved, Anderstorp, Smålandsstenar, Hestra, RefteleBurseryd, Skeppshult och Broaryd.

I Gislaveds kommun bor bara 26 invånare per kvadratkilometer så vi har plats för många fler. Välkommen att upptäcka Gislaveds kommun!

Hus på våren

Gislaveds kommun Stortorget 1 332 80 GISLAVED Telefon: 0371-810 00 Fax: 0371-940 79