Det är något speciellt
med Gislaved

Bra boende nära både till naturen och ett rikt förenings- och kulturutbud,

med möjlighet till storstadspuls inom en timme. Inte bara en stad utan fyra.
Livet här är enkelt.

Välkommen

Välkommen till Gislaveds kommun. Här har vi nära till allt. Nära till naturen, tystnaden och stillheten. Men också nära till vardagen med jobb och skola, kulturen, idrotten och ett rikt förenings- och fritidsliv. I magasinet Living Gislaved kan du läsa om hur arbetsmarknaden ser ut i kommunen, om fritidsaktiviteter och kultur, om våra åtta tätorter och vad andra som har flyttat hit tycker. Magasinet är på engelska.

Arbeta

Det finns många yrken i vår region där erfaren, kompetent personal är mycket efterfrågad.

Leva

Oavsett ditt val av boende kommer det att vara nära naturen och vardagens bekvämligheter med ett fantastiskt fritids- och friluftsliv.

Företagande

Entreprenörsandan lever kvar i vårt område. De små fabrikerna som startade i ett garage eller en källare för många år sedan är idag kraftfulla, moderna anläggningar. Här finns företag av alla storlekar, från en till flera hundra anställda.

#livinggislaved

Häng på! Hitta andra människor som är nyfikna på Gislaved och dela dina bilder.

Vad säger andra om Gislaved?

Vi stortrivs! Landsbygden med lugn och ro lockade oss. Vi känner av mycket mindre vardagsstress sedan vår familj flyttade från Nederländerna till Sverige.

- Monique Burggraaf

Jag rankar Gislaveds kommun mycket högt. Miljön och landskapet är underbart. Dessutom fattas här kloka beslut  som uppfyller förväntningarna hos de boende. Kommunen är en bra arbetsgivare också.

- Daniel van Laethem

Gislaveds kommun Stortorget 1 332 80 GISLAVED Telefon: 0371-810 00 Fax: 0371-940 79